Aby obronić się we wrześniu, pracę należy złożyć do końca sierpnia – można to zrobić osobiście, pocztą, ewentualnie porzucić na portierni z dopiskiem "logopedia" (choćby i 29 sierpnia, ważne, żebyśmy 1 września rano odebrały ją wraz z kluczem), na pewno nie zginie :-)
Termin obrony zostanie wyznaczony, kiedy dr Młynarska będzie już wiedziała, ile osób się chce bronić. Na pewno będzie to przed 13 września, czyli przed turnusem. Wszystkich zainteresowanych zawczasu powiadomimy telefonicznie :-)
Prześledziłam ubiegłoroczny harmonogram I i II roku podyplomowego studium logopedycznego (semestr letni) i stwierdziłam, że różni się on w znacznym stopniu od tegorocznego. (Ilość godzin i zjazdów) Czym to jest spowodowane?
Z góry dziękuję za odpowiedź
Drugie pytanie dotyczy wykładów "Diagnoza i terapia dysleksji". Pani mgr Witkowska obiecała nam, że materiały z wykładu będą dostępne na tej stronie. Czy wiadomo, kiedy to nastąpi? A może źle szukam?
Pozdrawiam
Witam serdecznie !
W nowym roku życzę wiele pomyślności i sukcesów dla moderatorów forum i użytkowników.
Czy w tym roku jest planowana kolejna Międzynarodowa Konferencja Logopedyczna ?
Pozdrawiam
Dzień dobry,
Nie wiem, gdzie znaleźć takie informacje, więc postanowiłam spróbować a tym forum. Mianowicie, w przyszłym roku zamierzam rozpocząć studia podyplomowe z logopedii, chciałam się zatem dowiedzieć, jak wygląda ta rozmowa kwalifikacyjna? I czy rzeczywiście mam szanse, będąć jeszcze na stduiach magisterskich??
Baaaaardzo dziękuję za każdą informację
Nowy użytkownik
Ja za to zastanawiam się, czy mogę rozpocząć studia logopedyczne, gdy mam ukończony licencjat( studiuję filologię polską ze specjalnością nauczycielska ) czy też muszą być ukończone studia magisterskie- chcialabym podkreślić, że najpierw chciałabym skonczyć logopedię zaocznie,a dopiero potem zrobic magistra. Z góry dziękuję za odpowiedź